Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege vendéglátás
Belső terület 2402 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort luxus
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: kitűnő
Épület szintje földszint + tetőteres
Bútorozottság igen
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre, udvarra, parkra
Szabadidőközpont-Panzió-Vendéglő-Lovada-Teke-Wellness

A Rubin Panzió és Szabadiőközpont Békés Megyében, Gyomanedrődön található, Budapestről másfél óra alatt elérhető, az M5-ös és az újonnan épülű M44 autópályán keresztül.Gyomaendrőd Észak Békés-megye egyik meghatározó gazdasági, igazgatási és kultúrális központja, Hármas-Körös partján található kisváros, amely méltán híres fejlett idegenforgalmáról, turisztikai látványosságairól különleges természeti kincseiről.
Ez az ingatlan nemcsak egy vendéglátóegység és szabadidőközpont, hanem a közel 4 hektáros terület hasznosításában kiaknázatlan és kitűnő lehetőségek rejlenek, melyeknek az irányvonala szerteágazó.
Az 5 helyrajzi számon lévő ingatlan turisztikai övezteben fekszi, amely beépíthetősége 70% -os, így kifejezetten alkalmas pályázati lehetőségek megvalósítására, zöldmezős beruházásokra, a terület alatt található termálvíz kiaknázására és hasznosítására.
A komplexum jövőbeli funkciója és fejlesztése során kialakítható orvosi és exclusvie egyészségmergőrző központ, wellness-és gyógyszálló, sporttevékenység, szabadidős programok megvalósítására szolgáló tevékenység, táboroztatás, camping, üdültetés, konferenciák, meetingek, vendéglátás, szolgáltatás és rendezvények megszervezésére is alkalmas.
Az ingatlan 2006-ban bővítéssel nyerte el mai formáját, amelyben jelenleg:
-panzió és vendéglő üzemel
A földszinten recepció, személyzeti szoba, előtér, földszinti szoba, VIP lakosztály, hozzáépített ipari konyha, mediterrán wellness medencével, tekepálya, rendezvényterem, vendéglő és annak különterme kapott helyett. A közel 300 fő befogadására képen nagyterem családi/céges rendezvények és lakodalmak színtere.
Az panzióban 14 szoba (köztük 2 lakosztály) található, a maximum ágyszám 42.
Az udvarban 2 lakószintes félkész ház található pincével és fedett terasszal, tornácos lóistálló, nyári istállók és ólak, szín és kavicsos autóparkolók kaptak helyet. A parkosított, gondozott területen salakos teniszpálya került kialakításra.
A komplexumban a közelmúltban az alábbi beruházások valósutak meg: eregetikai korszerűsítés, burkolatok és berendezési tárgyak cseréje, parkosítás, kerti konyha és 40 fős grillterasz kialakítása, kamerarendszer telepítése, akadálymentesítés, játszótér kialakítása, wifi lefedettség biztosítása és szobák bővítése.

A komplexum teljeskörű és részletes leírása, az egyes helyiségek és részek pontos hasznos alapterülete, alaprajzi megjelenítése elérhető az ingatlanirodában, a helyszíni megtekintés előzetesen egyeztetett időpontban bármikor lehetséges. Nem üzleti hasznosítású ingatlanbeszámítás lehetséges.

Keressen az ingatlanirodát a hét minden napján!

Ár

Irányár 179 millió Ft (74,52 E Ft/nm)

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Urban Homes
Név Dr. Urbán Melinda
Telefon +36 30 579 Mutasd
Email info@ Mutasd
pályázatra
kész